Bezorging en retourneren

Bezorging
Bestellingen op werkdagen (maandag-vrijdag) worden binnen 8 dagen verwerkt. Bestellingen op zaterdag, zondag en feestdagen, verwerken wij de eerstvolgende werkdag. Bovenstaande voorwaarden gelden voor bestellingen binnen Nederland. Bestellingen voor de Waddeneilanden kan u contact met ons opnemen.

Inpakken van je bestelling
Wij besteden veel zorg aan het samenstellen en inpakken van jouw bestelling. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen wij altijd voor een snelle, passende oplossing. Neem in dit geval graag contact met ons op via [email protected]

Verzendkosten
Bestellingen met een waarde vanaf €150,00 bezorgen wij gratis door heel Nederland (dit geldt ook voor de Waddeneilanden). Bestellingen onder de €150,00 worden €7,95 (inclusief BTW) verzendkosten in rekening gebracht.

Bij levering door Sommelier Luc word de levering op afspraak verzorgd.

Leeftijd check
Sommelier Luc en de pakketbezorger van PostNL controleert altijd de geboorte datum op het legitimatiebewijs van de ontvanger aan de deur.

Retourneren
Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de klant, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de Wet ‘Kopen op afstand’, ter bescherming van de consument.

Wil je de wijnen retourneren?
Wanneer je jouw bestelling wilt retourneren, neem dan graag contact op per email: [email protected] Alleen onbeschadigde (en ongeopende) producten kunnen worden geretourneerd.

Kosten
De kosten en het risico van retourzendingen via de Post zijn voor eigen rekening.

Vragen?
Heb je vragen over het retourneren van je bestelling? Neem contact met ons op via [email protected] of telefonisch via +31 (0)6 21573154

X