Wijnen van de Sommelier

Aanbod van wijnen waarvan wij vinden dat deze uniek en goed van smaak zijn. Aanbod varieert en is afhankelijk van beschikbaarheid.

Hoe werkt 'Wijnen van de Sommelier?

“Wijnen van de Sommelier” is een exclusieve dienstverlening van Sommelier Luc, waarbij speciaal geselecteerde wijnen periodiek worden aangeboden aan een select gezelschap. Deze selecte groep bestaat uit wijnliefhebbers en mensen die eerder een cursus hebben gevolgd bij Sommelier Luc of op een andere manier persoonlijk bekend zijn met hem. Om toegang te krijgen tot deze unieke club en de bijbehorende app, is een persoonlijke uitnodiging van Luc vereist.

Hoe krijg ik toegang tot de whatsappgroep?

“Wijnen van de Sommelier” is een exclusieve groep die speciaal geselecteerde wijnen aanbiedt aan een select gezelschap. Om lid te worden van deze groep en toegang te krijgen tot de bijbehorende app, is een persoonlijke uitnodiging van Sommelier Luc vereist. Deze uitnodiging wordt meestal gegeven aan mensen die eerder een cursus hebben gevolgd bij Sommelier Luc of op een andere manier persoonlijk bekend zijn met hem.

Leden van de groep hebben het voorrecht om aspirant-leden voor de WhatsApp-groep aan te dragen.

Hoe vaak worden er nieuwe wijnen aangeboden?

De frequentie waarmee nieuwe wijnen worden aangeboden kan variëren. Het hangt af van verschillende factoren, zoals beschikbaarheid van nieuwe wijnen, seizoensgebondenheid en de selectiecriteria van Sommelier Luc.

Over het algemeen streven we naar regelmatig nieuwe wijnen aan te bieden om de variëteit en interesse bij de leden hoog te houden. Ons doel is om de twee weken nieuwe wijnen aan te bieden.

Wat zijn de voordelen van lid zijn van deze groep?
  1. Exclusieve toegang: Als lid van de groep krijg je exclusieve toegang tot de speciaal geselecteerde wijnen die worden aangeboden door Sommelier Luc. Dit betekent dat je als een van de eersten de kans krijgt om deze unieke wijnen te ontdekken en te proeven.
  2. Hoogwaardige selectie: De wijnen die door Sommelier Luc worden geselecteerd, zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun kwaliteit, smaakprofiel en prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kun je als lid genieten van wijnen die bekend staan om hun uitstekende smaak en bijzondere eigenschappen.
  3. Bijzondere wijnervaringen: De groep biedt de mogelijkheid om bijzondere wijnervaringen op te doen. Of het nu gaat om zeldzame wijnen, eigen importselecties of gewoonweg heerlijke wijnen voor een goede prijs, als lid kun je genieten van een gevarieerd aanbod van wijnen die zorgvuldig zijn samengesteld door een ervaren sommelier.
  4. Voorrang en prioriteit: Leden van de groep krijgen voorrang en prioriteit bij het bestellen van de aangeboden wijnen. Dit betekent dat je als lid de kans hebt om de gewenste wijnen te bemachtigen voordat ze mogelijk uitverkocht raken.
Hoe zie ik de speciale prijzen van de wijnen?

De speciale prijzen van de wijnen worden binnen de whatsappgroep “Wijnen van de Sommelier” kenbaar gemaakt. In het specifieke geval van de “Wijnen van de Sommelier” zie je pas jouw persoonlijke prijzen in de winkelmand verschijnen en verrekend worden. Prijzen kunnen ook afhankelijk zijn van het aantal te bestellen wijnen.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

Er kunnen verschillende prijsstructuren van toepassing zijn, zoals:

 

  1. Vaste lage prijzen: Sommige wijnen kunnen een vaste lage prijs hebben, geldig zolang de voorraad strekt. Dit betekent dat de prijs voor die specifieke wijn gedurende een bepaalde periode ongewijzigd blijft, tenzij de voorraad is uitgeput.
  2. Stapelkortingen: In bepaalde gevallen kunnen stapelkortingen van toepassing zijn. Dit betekent dat hoe meer flessen van dezelfde wijn of in de mix je bestelt, hoe lager de prijs per fles kan zijn. 

Wat gebeurt er als een wijn uitverkocht is voordat ik de kans krijg om te bestellen?

Als een wijn uitverkocht is voordat je de kans krijgt om te bestellen, betekent dit dat de beschikbare voorraad van die specifieke wijn is uitgeput. In dergelijke gevallen kan het voorkomen dat de vraag naar een bepaalde wijn groter is dan het aanbod, vooral bij wijnen die als bijzonder worden beschouwd of beperkt beschikbaar zijn.

  1. Wachtlijst of pre-order: In sommige gevallen kan Sommelier Luc een wachtlijst of pre-ordermogelijkheid aanbieden. Dit stelt je in staat om je interesse kenbaar te maken voor de uitverkochte wijn en op de hoogte te worden gehouden als er nieuwe voorraad beschikbaar komt.

  2. Toekomstige selecties: Aangezien “Wijnen van de Sommelier” periodiek selecties van wijnen aanbiedt, is er altijd de mogelijkheid om bij voldoende animo opnieuw jouw geliefde wijn aan te bieden.

Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap of het bestellen van wijnen?

Nee, voor de WhatsAppgroep zijn géén kosten aan verbonden.

Is verzending van de wijnen mogelijk?

Ja, verzending van de wijnen is mogelijk (€ 12,50) en er is gratis verzendingsoptie beschikbaar bij bestellingen vanaf € 150,-.

Houd er rekening mee dat er aanvullende voorwaarden gelden voor verzending naar bepaalde regio’s (waddeneilanden) en dat internationale verzending niet mogelijk is. 

Overige bepaling?

Daarvoor verwijzen we naar onze algemene voorwaarden en privacyverklaring 

Laat Luc je helpen!

Moet je de perfecte fles wijn vinden? Je kunt rekenen op een deskundige Sommelier om je te helpen de juiste wijn te kiezen, of het nu is voor een speciale maaltijd, een borrel met vrienden of als attent cadeau.

  • Wat staat er vanavond op het menu? Laat Luc je helpen de perfecte wijn bij je maaltijd te vinden.

 

  • Of het nu tijd is voor een speciale viering, een intiem diner of gewoon een casual avondje ontspannen thuis, hij kan deskundig advies en geschikte alternatieven bieden, zodat elke slok optimaal wordt genoten!

Gratis Levering

Bestelling vanaf €150,-

14 dagen retour

100% Smaakgarantie

Veilig betalen

100% Veilig met Mollie

Sommeliers Wijnen

100% Wijnkennis