The Gabriel-Glas

One For All – Één glas voor al je wijnplezier!

Het juiste wijnglas kiezen kan moeilijker zijn dan de juiste wijn kiezen. Wat is belangrijker voor de wijnkenner? Een kast vol glazen of een kelder vol wijnen? Tegenwoordig geniet men ten volle van wijn door kleinere hoeveelheden in het glas te presenteren. In samenwerking met professionele glasontwerpers en wijnkenner René Gabriel, is het unieke GABRIEL-GLAS© ontstaan: medium-sized, elegant en betaalbaar. Puur genot, elke dag, bij elke wijn! Proost!

Het StandArt Glas!

Zou het niet ‘Standard’ moeten zijn? Bij het bedenken van de naam voor het goedkopere machinaal geproduceerde Gabriel Glas hebben ze een nieuw concept gecreëerd. Normaal gesproken betekent “standaard” de norm of wat als normaal wordt beschouwd. Maar het unieke Gabriel Glas is eerder een kunstwerk. En daarom noemen ze het “StandArt.” Dit definieert zich ergens tussen de norm en kunst.

Om dit StandArt glas te produceren, gebruiken ze alleen de meest geavanceerde productiemachine bij de fabrikant “Rona” in Lednike Rovne (in Noord-Slowakije) waar werknemers ongeveer 30.000 glazen per shift produceren.

Met behulp van een verfijnde, ingenieuze productietechnologie zijn er geen naden te zien in dit loodvrije, vaatwasmachinebestendige glas, waardoor zwakke plekken worden geëlimineerd. Het glas is verrassend robuust ondanks het lichte gewicht, zo’n 150 gram. Zelfs de StandArt-versie biedt ongelooflijk wijngenot en heeft bij vergelijkingen de bekende concurrerende producten achter zich gelaten.

 

Geheim is de Bouquet-Beleving.

Elk klein detail, elke millimeter, is van belang voor een onvergetelijke wijnervaring met het GABRIEL-GLAS©. De platte voet zorgt voor stabiliteit en elegantie, terwijl de lengte van de steel het glas gemakkelijk in de hand houdt. Met een V-vormige buik en een brede opening van 95 millimeter, verspreidt het glas de aroma’s optimaal en laat het delicate tonen tot leven komen. De positie van het breedste gedeelte van het glas, slechts 90 millimeter van de rand, zorgt voor een maximale interactie met de wijn. De speciale glasvorm creëert een ongelooflijke “bouquet-beleving”, waarbij de zwaardere vluchtige stoffen worden vermengd met de lichtere smaken voor een unieke smaakervaring. Met het GABRIEL-GLAS© ontdek je een nieuwe dimensie van wijngenot.

Precies 66 millimeter

De beslissende opening van het glas meet precies 66 millimeter. Een te kleine opening verbergt aroma’s met een vettige film, terwijl een te grote opening de aroma’s verloren laat gaan. Het GABRIEL-GLAS© brengt maximale complexiteit en bundelt subtiele aroma’s in een droomboeket.

Geniet gemakkelijk van de wijn met je hele neus in het glas zonder je hoofd naar achteren te bewegen. Belangrijk: de wijn stroomt breder in het Gabriel-Glas, waardoor elke smaakpapil wordt bereikt.

Het machinaal geblazen GABRIEL-GLAS© weegt slechts 150 gram, terwijl de mondgeblazen Gold Edition slechts 90 gram weegt. Beide versies zijn buitengewoon breukbestendig en vaatwasmachinebestendig.

Wens je Gabriel glas te gebruiken in de Horeca? We hanteren graag B2B prijzen, voor meer informatie neem contact met ons op.

12 + 9 =

Geselecteerde Gabriel

Gabriel StandArt glas

Gabriel StandArt – Giftbox 2 Pce.

Gabriel StandArt glas

Gabriel StandArt – Giftbox 6 Pce.

Gabriel Gold Edition

Gabriel Gold – Giftbox 2 Pce.

Gabriel Gold Edition

Gabriel Gold – Giftbox 6 Pce.

Gabriel Alpha Decanter

Gabriel – Alpha Decanter

Gabriel StandArt glas

Gabriel Gold Edition – Industrial Box (Horeca)

Gabriel Gold Edition

Gabriel StandArt – Industrial Box (Horeca)