Proeverij

Sommelier Luc heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd in de wijnwereld. Samen met diverse wijnleveranciers en importeurs. Dit maakt het mogelijk om proeverijen te organiseren met een breed scala aan onderwerpen. Neem contact op om je wensen te bespreken.

Ben je zelf een leverancier of importeur, ook dan kan Sommelier Luc op projectbasis ingehuurd worden om de wijnen tijdens een evenement te schenken/promoten. Krijg advies over wijn-spijscombinaties gericht op de wensen van (potentiele) relaties.

Projecten

Start je een nieuwe (horeca)onderneming of plannen om naar een nieuw business niveau groeien, ook dan kan je Sommelier Luc op projectbasis inhuren. krijg advies over het structureren/verbeteren van hospitality en verkoop processen. Daarnaast krijgt het personeel uitgebreid advies en trainingen on the job. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sommelier voor een dag

Sommelier Luc is gecertificeerd registervinoloog en gastronoom. In 2015 heeft hij zijn diploma aan de academie voor de gastronomie behaald. In de afgelopen 15 jaar bij diverse (sterren)zaken gewerkt. Vanaf januari 2018 is hij gestart als freelance sommelier en kun je hem inhuren bij evenementen, restaurants, en grootschalige diners. Neem contact op voor een offerte op maat.

Opleiding

Op zoek naar een cursus voor ontwikkeling in wijnkennis en gastvrijheid? Deze wordt op maat gemaakt, aansluitend bij het kennisniveau, wijnkaart en persoonlijke doelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en kijk alvast bij cursusaanbod om inspiratie op te doen.

X