De masterclasses of wijnproeven zijn geschikt voor iedere wijnliefhebber die de basisbeginselen wil leren van het wijnproeven of verdieping van kennis zoeken. Op speelse wijze leer je doormiddel van blindproeven 8-10 wijnen te analyseren. Met behulp van een aantal tips & tricks leer je jouw smaakpallet beter kennen.

LET OP: Vanwege de lockdown(s) zijn alle inschrijvingen verzet. Heb je nog geen nieuwe datum doorgegeven, laat het ons zo snel mogelijk weten. Programma en beschikbaarheid is online up to date (vol = vol)

COVID19 maatregelen vanaf mei 2021

  • Kleine groepjes per avond 10 à 12 personen 
  • Iedereen heeft zijn eigen: tafeltje, waterfles, brood en spuugbakje
  • Houden 1,5 meter afstand
  • Wijn-/ en waterglazen staan klaar
  • Desinfectiemiddelen zijn aanwezig
  • Blijven thuis bij verkoudheidsklachten 

Masterclass Piëmonte vs Chianti €59,- p.p. 

In deze Masterclass neemt sommelier Luc je mee in de wereld van de streek Piemonte & Chianti en zijn wijnen. Dit is een verfijningsslag op de kennis in de SDEN-cursussen. De Masterclass is geschikt voor mensen uit de horeca/detailhandel die de basisbeginselen van het maken van wijn al beheersen. Echter de ervaren particuliere proever is ook van harte welkom en zal na deze les nog meer genieten van een Italiaanse vino.

Deze masterclass duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven in het eigen sfeervolle proeflokaal aan de Lovensekanaaldijk 145, Tilburg

Masterclass kaas en wijn €65,- p.p. 

Deze Masterclass is geschikt voor iedere wijn en kaasliefhebber die de basisbeginselen wil ervaren voor het combineren van deze twee delicatessen. Zowel medewerkers in de horeca, als de particuliere liefhebbers zijn van harte welkom. Voor deze masterclass heeft Sommelier Luc samen met Joost van Nijnatten een uitgebreide kaasselectie gemaakt.

Sommelier Luc werkt al geruime tijd samen met Joost van Nijnatten. In zijn kaasatelier affineert hij ambachtelijke kazen van boer tot topsterrenzaken in Nederland. Deze masterclass duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven in het eigen sfeervolle proeflokaal aan de Lovensekanaaldijk 145, Tilburg.

Deelnemen aan een masterclass?

Masterclass Champagne €65,- p.p.  

Deze Masterclass is geschikt voor zowel de medewerkers in de horeca als de particuliere liefhebber die echt iets bijzonders willen ervaren. Voor deze avond heeft Sommelier Luc, Jaqueline Smit uitgenodigd in zijn wijnlokaal.

Sommelier Luc werkt al geruime tijd samen met Jaqueline Smit. In haar bedrijf Dis Donc werkt zij rechtstreeks met champagnefamilies in Frankrijk en promoot hun kwaliteit in Nederland. Ze levert sterwaardige Champagnes aan de topgastronomie door het land. Geef je snel op voor deze bijzonder avond.

Deze masterclass duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven in het eigen sfeervolle proeflokaal aan de Lovensekanaaldijk 145, Tilburg

Masterclass Spanje Rioja vs Priorat €49,- p.p.

In deze Masterclass neemt sommelier Luc je mee in de wereld van de Spaanse wijnen. Dit is een verfijningsslag op de kennis in de SDEN-cursussen. De Masterclass is geschikt voor mensen uit de horeca/detailhandel die de basisbeginselen van het maken van wijn al beheersen. Echter de ervaren particuliere proever is ook van harte welkom en zal na deze les nog meer genieten van een Spaanse vino.

Deze masterclass duurt ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven in het eigen sfeervolle proeflokaal aan de Lovensekanaaldijk 145, Tilburg

X