WIJNKLIMAATKAST – De Sommelier

Voor de Beste Wijnervaring Thuis

Kwaliteit en Betaalbaarheid, Geen Compromissen

Bij het selecteren van een wijnklimaatkast is het cruciaal om niet alleen naar de prijs te kijken, maar vooral naar de kwaliteit en levensduur. Onze kasten zijn vervaardigd met Duitse techniek en Scandinavisch design. Ver weg van de twijfelachtige kwaliteit die soms uit andere hoeken van de wereld komt. Met de expertise van Rob van de Biggelaar aan onze zijde, hebben we de mogelijkheid om onze klimaatkasten te onderhouden en te repareren, zelfs na de garantieperiode. Dit betekent dat jouw investering niet alleen duurzaam is, maar ook op lange termijn waarde behoudt.

Samenwerking

De samenwerking tussen Sommelier Luc en koeltechniekspecialist Rob van de Biggelaar is uniek. Luc’s passie voor wijnen zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot advies over de beste wijnen voor jouw collectie, terwijl Rob’s technische kennis garandeert dat jouw wijnen onder de ideale omstandigheden bewaard blijven. Dit partnerschap zorgt niet alleen voor topkwaliteit producten tegen scherpe prijzen, maar biedt ook een in-house service die je elders zelden vindt!

Jouw Tevredenheid Voorop

Onze belofte van tevredenheid gaat verder dan alleen het leveren van een wijnklimaatkast. Wij bieden een persoonlijke service, van het eerste adviesgesprek tot aan de levering en installatie bij jou thuis. Omdat we een compacte organisatie zijn, kunnen we flexibel en nauwgezet werken, met aandacht voor jouw specifieke wensen en eisen. En mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan zetten we alles op alles om een passende oplossing te vinden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Van Opslag tot Perfecte Serveertemperatuur

De juiste serveertemperatuur is essentieel voor de optimale wijnervaring. Onze wijnklimaatkasten ‘De Sommelier’ bieden niet alleen de perfecte bewaaromstandigheden om de levensduur van je wijnen te verlengen, maar zorgen ook dat elke fles op de ideale temperatuur geserveerd kan worden. Of je nu kiest voor een bewaarkast of een serveerkast met meerdere temperatuurzones, je bent verzekerd van een wijnbeleving zoals de wijnmaker het bedoeld heeft.

Persoonlijke Aanpak

Wij begrijpen als geen ander de zorgen en behoeften die komen kijken bij het kiezen van de juiste wijnklimaatkast. Of je nu op zoek bent naar een compacte kast voor een handvol flessen, of een gehele wijnkamer wilt inrichten, Luc en Rob staan klaar met persoonlijk advies. Elke vraag is een kans voor ons om onze passie voor wijn en techniek met je te delen, en samen de beste oplossing voor jouw situatie te vinden.

Levering en Plaatsing

Onze service stopt niet bij de verkoop. We zorgen persoonlijk voor de levering en optimale plaatsing van je wijnklimaatkast, waarbij we rekening houden met jouw specifieke situatie en wensen. Dit zorgt niet alleen voor een naadloze integratie in je woning of bedrijf, maar garandeert ook de beste omstandigheden voor jouw wijncollectie.

Let op: Onze levering leveringsservice bieden we aan in Noord-Brabant. Voor buiten de Provincie vraag naar de mogelijkheden.

Garantie

Elke wijnklimaatkast van ‘De Sommelier’ komt met een standaard garantieperiode van twee jaar, waarin je kunt rekenen op onze volledige ondersteuning bij eventuele defecten. We begrijpen echter dat je relatie met jouw wijnklimaatkast en wijncollectie verder gaat dan deze periode. Daarom bieden we je de mogelijkheid de garantie te verlengen voor een klein extra bedrag. Zo blijf je genieten van onze service en zekerheid, zelfs lang na de standaardgarantietermijn.

Mocht er toch iets gebeuren buiten de garantieperiode, dan staan we nog steeds voor je klaar. Onze filosofie is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid, niet op wegwerpproducten. Dankzij onze kennis en gebruik van kwaliteitsonderdelen kunnen we je wijnklimaatkast repareren en onderhouden, zodat je er nog jarenlang plezier van hebt. Geen goedkope oplossingen die na korte tijd de geest geven, maar betrouwbare techniek die de tijd trotseert.

Een Betrouwbare Partner in Wijnbeleving

Wij bij ‘De Sommelier’ zien onszelf niet alleen als leveranciers, maar als partners in jouw wijnbeleving. Van het adviseren over de juiste wijnklimaatkast tot aan de persoonlijke levering en installatie, elke stap in het proces is gericht op het optimaliseren van jouw genot van wijn. Onze passie voor wijn en technologie drijft ons om innovatieve, energiezuinige en stijlvolle oplossingen te bieden die jouw verwachtingen niet alleen waarmaken, maar overtreffen.

De keuze voor een wijnklimaatkast van ‘De Sommelier’ is een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke service. Met de gecombineerde expertise van Luc en Rob, en onze toewijding aan jouw tevredenheid, ben je verzekerd van de beste omstandigheden voor jouw wijnen. Of je nu een beginnende liefhebber bent of een ervaren verzamelaar, we bieden je de tools en de kennis om elke wijn tot zijn recht te laten komen. Van advies tot plaatsing, van service tot garantie, ‘De Sommelier’ staat voor je klaar. Kies voor de optimale wijnervaring, kies voor ‘De Sommelier’.

Bekijk ons aanbod in de brochure via onderstaande Download.

Geselecteerde

Wijnklimaatkast Sommelier 18

De Sommelier 18

Wijnklimaatkast Sommelier 44-2

De Sommelier 44-2

Wijnklimaatkast Sommelier 144

De Sommelier 144

Wijnklimaatkast De Sommelier 163-2

De Sommelier 163-2

Wijnklimaatkast De Sommelier 197

De Sommelier 197