HET WIJNHUIS – SERENDIPITY

Zuid-Afrika | Duitsland

Veel mooie verhalen beginnen met een droom. Een droom om iets te creëren, iets te ontdekken of om een verschil te maken. Niet iedereen bewandelt de weg van droom naar werkelijkheid. Omdat die weg vaak lang is en vol hobbels. Monique Breuer durfde de stap te zetten om haar droom na te jagen. In 2011 krabbelde ze op papier: “In 2015 wil ik een Pinot Noir Serendipity gemaakt hebben.”

Een heerlijke wijn
Vrouwelijk | mysterieus | elegant en met liefde gemaakt.

De Serendipity staat voor vol gaan voor je passie. Dan rolt het pad dat je moet gaan zich voor je uit. Zonder krampachtig zoeken, vind je de weg en word je omgeven door de onzichtbare Serendipity flow.

Monique Breuer

pinot noir Serendipity

Monique Breuemer

Monique Breuemer, een ware visionair, heeft zich volledig gewijd aan het perfectioneren van deze prachtige druif. Met haar toewijding en expertise streeft ze ernaar om de essentie van elke regio waaruit de wijnen voortkomen, tot uitdrukking te brengen.

De missie

Bij Serendipity is simpel maar krachtig: Zes unieke Pinot Noirs te creëren, elk afkomstig uit gerenommeerde Pinot Noir streken.

Let it go and let it flow

Een eigen wijn maken, is beslist geen kleinigheid. Van een opleiding tot vinoloog tot werken op een wijngaard, er moesten nog heel wat hobbels genomen worden. Monique liet zich echter niet weerhouden door alle beren op de weg. Haar motto: Let it go and let it flow; het begin van een prachtige wijnreis met de realisatie van de droomwijn: Pinot Noir Serendipity.

 

De Schoonheid van Pinot Noir

De eerste heerlijke wijn is de Blanc de Noir, een verfrissende en elegante wijn met een verrassend karakter. Met tonen van rijpe bessen en een subtiel vleugje kruiden is deze wijn een ware traktatie voor de zintuigen.

Een andere parel is de Spätburgunder uit de Ahr, afkomstig uit een van de meest gerenommeerde Pinot Noir streken van Duitsland. Deze wijn is rijk en complex, met fluweelzachte tannines en aroma’s van kersen en specerijen. Elke slok neemt je mee op een reis door de prachtige landschappen van de Ahr-vallei.

En tot slot hebben we de Pinot Noir uit de Hemel en Aarde vallei. Deze wijn is een ware traktatie voor liefhebbers van volle, intense wijnen. Met zijn diepe robijnrode kleur, rijpe bessenaroma’s en een vleugje aardse tonen, belichaamt deze wijn de schoonheid en elegantie van de Hemel en Aarde vallei.

Voor meer informatie bekijken de website https://pinotnoirserendipity.com/

Geselecteerde wijnen

Serendipity - Blanc de Noir

Serendipity – Blanc de Noir